Vyšlo dne 29.8.2018

Zářijový Playford's dance club

Akce, která se koná v termínu pátek 7.9.2018 19:00

Po prázdninách znovu pokračujeme s oblíbenými tanečními večery pro milovníky různých forem kontratanců – od starých anglických old country dances přes módní kontratance doby empíru až po čtverylky 19. století.

Pozor! Účast možná pouze po předchozí registraci – písemně na mail: tanec(zav)tillwoman.net, přes FB nebo telefonem, je to jedno, ale prostě si o to místo včas napište.
Vzhledem k omezené kapacitě prostoru a stále narůstajícímu počtu zájemců jsem nucena učinit toto opatření, abychom se tam vůbec vešli a mohli si zatančit. (Hledám větší prostory, ale do 7. září už to nestihnu. Budu v tomto ohledu vděčná za případné tipy a pomoc.)

Playford's dance club je určen tanečníkům pokročilejším, předpokládá tedy znalost základních figur (cast off, sides, arms, back to back...) a principu progrese v kolonových tancích (longways), nebo schopnost hbitě si je osvojit za pochodu. Absolvování předchozích večerů není podmínkou.

Tance si vždy předem připomeneme a projdeme, bez velkého zdržování – tak abychom stihli co nejvíc oblíbených kousků.

Místo konání: Studio Peña Flamenca, Klimentská 34, Praha 1. Vstup do sálu možný pouze v přezutí (které nezanechává černé šmouhy)!

Vstupné: 50,- Kč